Het rode bussie is verkocht…

Het rode bussie is verkocht…

Een beetje snel ging het wel…. tijdens onze laatste vakantie merkten we dat we eigenlijk wel wat meer ruimte konden gebruiken. Zowel voor onszelf als voor onze spullen. Wijzelf met al onze gebreken en onze zware tassen met fotospullen… het ging allemaal wel maar toch…

We spraken er regelmatig over en zijn toch maar eens wat rond gaan kijken naar een iets grotere camper. Vrij snel vonden we er één die ons erg aansprak, zowel van de buitenkant als qua indeling. Afgelopen weekend hebben we onze buscamper te koop gezet en binnen een dag konden we iemand anders er heel blij mee maken. De deal werd snel gesloten en zodoende zijn wij op stap gegaan om spijkers met koppen te slaan wat betreft de camper die ons aansprak. Dit is ‘m geworden en hij komt de tweede week van juni onze kant op. We hebben er weer zin in!

Dethleffs Advantage T6541

2 gedachten over “Het rode bussie is verkocht…

  1. Daar gaan jullie heel blij van worden, na 36 jaar met onze trouwe gele bus sinds vorig jaar onze McLouis, heerlijk ruim met zalige douche en veel meer comfort. Weliswaar nu inmiddels 12 jaar oud maar dat zie je er niet aan af, vanaf dinsdag gaat hij weer op pad 🙂 Veel plezier met jullie prachtige aanwinst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *